středa 24. prosince 2014

Oblíbené kostičky s vanilkovou příchutí

Letos jsem u pejsků zůstala trochu víc u klasiky. Mám pocit, že tyto kostičky prodávají v obyčejném zverimexu na kusy. Cenově vám to ale vždy vyjde levněji, když koupíte celé balení.
Naši mini smečku tvoří pejsci různých věkových kategorií, takže můžeme hodnotit více objektivně. Co na to řekl náš benjamínek a co naše stařenka?

Název: Oblíbené  kostičky s vanilkovou příchutí
Pro: pejsci
Zakoupeno: KIK
Cena: 25 Kč
Balení: 400g Nic zajímavého. Obyčejný "sáčkovitý pytlík", který se po otevření strašně rád trhá a trhá. Proto je lepší kostičky okamžitě přesypat do uzavíratelné krabičky.
Vzhled: Balení obsahuje několik barev kostiček (žlutá,bílá a hnědá). Kostičky jsou moc hezky vytvarované, zaoblené a pevné. V balení byla pouze jedna zlomená, což je taky velké plus.
Zápach: Bez výrazného zápachu, pouze jemně nasládlá vůně.
Chuť: Psům chutnalo, ale není to něco, co by museli jíst každý den. Nejmladší člen smečky by nadšený, jelikož to pro něj byla jakási hračka. Nejstarší ale moc nadšená nebyla, kostičky pro ni byly dost tvrdé, ale přesto ji moc chutnaly.
Složení: Tady jim uděluji velkou pochvalu. Složení i dávkování je dobře čitelné. Složení je tedy OK.
Závěr:  Obyčejné, ale dobré. Nejedná se o žádný gastronomický zážitek, spíš jenom odměna po cvičení, ke hře nebo k obyčejnému zpestření psího jídelníčku.

Hodnocení: 6,5/10

Žádné komentáře:

Okomentovat